Haverkoek met gedroogd fruit en citroen
- Herkomst Nederland
- Categorie Tussendoortjes
- Bereiden
- Kookboek van AlmeerFYSIO
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Rasp
Bereidingswijze
- Pureer de , en .
- Schep daarna alle andere ingrediënten er doorheen, behalve de en meng dit goed.
- Was de en rasp het.
- Doe de rasp door het mengsel.
Pers daarna de en meng het sap er doorheen. - Proef het even.
- Het moet goed naar smaken.
Verdeel het stevige mengsel over een bakplaak waar ovenpapier op ligt. - Bak de koek bij een temp.
- van 160 graden in circa 60 minuten gaar en goudbruin.
Het resultaat is een koek die je goed kunt invriezen. - Ideaal als maaltijd of tussendoortje bij een gevarieerd dieet.
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in havermout
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- kwark kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kwark
- Geen overeenkomsten gevonden.
- gemengde noten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kwark is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 2138 kcal | 106% | 2138 kcal |
Vetten | 65 g. | 94% | 65 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 201 g. | 77% | 201 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |