Havermout appeltaart
- Herkomst Nederland
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van bjornvera
- 2 reviews
Keukenspullen
- Bakplaat
- Oven
- Bakpapier
- Rasp
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor.
Meng , , , suiker, en in
een kom onder elkaar.
Smelt de boter, laat het een beetje afkoelen en klop het eronder.
voeg het bij de andere ingrediënten en meng het met de hand tot
een kruimelig deeg.
Leg op een bakplaat het bakpapier en neem 1/4 deel van het deeg
dat je goed erop aandrukt.
Rasp de eroverheen en bestrooi ze met kaneel. - Hier overheen
kruimel je de rest van het deeg.
Bak deze appeltaart 40-45 min. - in een oven van 175o C.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bakpoeder en havermout kan sporen bevatten van gluten en Allergie in meel
- rietsuiker en vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in roomboter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- roomboter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (2)
Havermout appeltaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 2 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per taart | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 6062 kcal | 303% | 6062 kcal |
Vetten | 178 g. | 255% | 178 g. |
Waarvan verzadigd | 90 g. | 450% | 90 g. |
Waarvan onverzadigd | 50 g. | 166% | 50 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 20 g. | 333% | 20 g. |
Koolhydraten | 898 g. | 345% | 898 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 7 g. | 8% | 7 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 1 µg. | 0% | 1 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 64 mg. | 8% | 64 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 2% | 0 mg. |