Havermoutkoek

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Doe de oven aan en zet die op 175 graden C.
  2. Zet het fornuis aan, en laat een smelten.
  3. Doe vervolglens de in de pan, daarna de erbij, dan de en eventueel de .
  4. Roer het goed door.
  5. Als laatst doe je het mengsel in een schaal, die je vervolgens in de oven zet.
  6. Vet van tevoren de schaal wel even in met boter.
  7. De koek is klaar als hij goud-bruin is, na 10-15 minuten.
25
25
25

Variaties op Havermoutkoek

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Havermoutkoek
VariatieAantalGang
Havermoutkoekjes5Koekjes
Havermoutkoekjes met kaas1Taart en gebak
Havermoutkoekjes, mager1Koekjes

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in havermout
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • klontje boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in klontje boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • amandelen is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • klontje boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (3)

Havermoutkoek heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 3 recensies
RESET

Wat een stom recept zeg! Dit werkt voor geen meter! Het valt inderdaad uit elkaar dit is geen koek te noemen.
Bezoeker 26 april 2014
Ik ben vanmiddag aan het kokkerellen geslagen en heb o.a. deze koek gemaakt. De smaak is heerlijk maar hij valt helemaal uit elkaar. Kloppen de verhoudingen wel?
Jacomien 19 juni 2013
Ik maak hem op dit moment in dubbele hoeveelheid met rijstmoutsiroop, gedroogde abrikozen in stukjes en wat geraspte kokos. Wil er straks repen van snijden ... ben benieuwd hoe 't er uit komt. Groe... Lees reactie
4 oktober 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
303 kcal
15%1212 kcal
Vetten
28 g.
41%112 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
29 g.
11%116 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Havermoutkoek