Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Spuitzak
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Meng de , de slagroom en de Baileys.
  2. Vul een spuitzak met een kleine spuitopening met het mengsel en leg koel weg.
  3. Klop de , de , de en een snufje tot een gladde crème.
  4. Voeg de kwark toe.
  5. Meng de en het en roer het door de crème.
  6. Verhit het frituurvet in een hoge kookpan.
  7. Wanneer er kleine belletjes verschijnen als je de steel van een pollepel in het vet steekt, weet je dat het vet de goede temperatuur heeft.
  8. Je kunt ook het vet verhitten in een frituurpan op 180 graden C.
  9. Doop 2 theelepels kort in het hete frituurvet.
  10. Schep met de ene lepel kleine balletjes uit het beslag.
  11. Laat deze met de andere lepel direct in het hete vet glijden.
  12. Bak niet meer dan 5 stuks gelijk.
  13. Doop de thelepels steeds in het hete frituurvet.
  14. Zo plakt het deeg niet aan de lepel.
  15. Bak de beignets in 4 minuten goudbruin.
  16. Wentel ze tijdens het bakken 1 keer, neem ze met een schuimspaan uit de pan en laat ze uitlekken op keukenpaier.
  17. Houd ze warm.
  18. Herhaal de voorgaande stappen tot het deeg op is.
  19. Steek de tuit van het spuitzakje in de gebakken beignets en spuit in elke beignet wat schuim.
  20. Bestrooi de beignets met en serveer meteen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • hazelnootpasta en bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker, vanillesuiker, poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • magere kwark kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in magere kwark
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in hazelnootpasta
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • magere kwark is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in whisky, suiker, poedersuiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in hazelnootpasta
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
159 kcal
7%1908 kcal
Vetten
2 g.
3%24 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
17 g.
6%204 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
8 g.
9%96 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Hazelnootpastabeignets met likeur