Hazelnootsaus

Ingrediënten

+ -
print

Nodig:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Vijzel
  • Pan
  • Staafmixer

Bereidingswijze

  1. , , en een beetje zout fijnmalen in een vijzel of met de staafmixer.
  2. De olie verhitten en hierin de uiringen zachtjes fruiten (met deksel op de pan) in circa 5 minuten.
  3. Dan wat zout en naar smaak toevoegen en het hazelnootmengsel erbij doen en eventjes laten pruttelen.
25
25
25

Variaties op Hazelnootsaus

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Hazelnootsaus
VariatieAantalGang
Gebakken coquilles met topinambour-hazelnootsaus1Vis en schaaldieren

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • hazelnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Hazelnootsaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies
RESET

Hi Margret: een demiglas is 25 ml en soice zijn natuur kruiden, b.v. peterselie, oregano enz. deze kun je naar smaak toevoegen, gebruik je deze gedroogd, moet je ze 10 à 15 min in heet water met een b... Lees reactie
Ger 18 oktober 2015
Hallo allemaal, ik ben Margret uit Friesland en ben afgelopen september op vakantie geweest naar Slowakije en heb daar diverse malen wild gegeten. Het was de saus die ons elke keer deed terug komen n... Lees reactie
Muisefluis 6 oktober 2014

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
2488 kcal
124%9952 kcal
Vetten
232 g.
332%928 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
44 g.
17%176 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Hazelnootsaus