Hazelnoottaart met mangoroom

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Staafmixer
  • Oven
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Vet een springvorm (26 cm doorsnede) in en bestuif hem met bloem.
  2. Klop de overige bloem uit de vorm.
  3. Klop de en 150 mililiter suiker met een snufje tot een luchtige crème.
  4. Klop de er een voor een doorheen.
  5. Meng de , het , de kaneel en de en roer het mengsel kort door het deeg.
  6. Strijk het deeg egaal in de vorm.
  7. Bak de bodem ca. 35 minuten in een voorverwarmde oven op 175 graden C.
  8. Laat de bodem op een rooster in de vorm afkoelen.
  9. Laat de uitlekken in een zeef (het sap is niet meer nodig).
  10. Houd een stuk apart vor de garnering.
  11. Pureer de rest van de met een staafmixer.
  12. Haal de taartbodem voorzichtig uit de vorm en leg hem op een taartschaal.
  13. Klop de stijf met de slagroomversteviger, de en 2 eetlepels suiker.
  14. Strijk de losjes over de bodem.
  15. Verdeel de mangopuree over de taart, strooi de gehakte eroverheen, Verdeel het overgebleven stuk over de taart.
25
25
25

Variaties op Hazelnoottaart met mangoroom

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Hazelnoottaart met mangoroom
VariatieAantalGang
Hazelnoottaart met mangoroom en gehakte pistachenoten1Taart en gebak

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in bakpoeder
  • vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, boter, slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • hazelnoten en pistachenoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, boter, slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
185 kcal
9%2960 kcal
Vetten
21 g.
30%336 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
2%80 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
1%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Hazelnoottaart met mangoroom