Heerlijke voorjaars spinazie
- Herkomst Nederland
- Categorie Voorjaar
- Bereiden
- Kookboek van tobkok
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
- Koekenpan
- Pan
Bereidingswijze
- Snijdt de in mooie plakken.
Pak een flinke koekenpan en bak de aardappels met boter bruin
blijf aldoor schudden. - Daarna de deksel scheef op de pan.
5 minuten even rusten, daarna 5 minuten nagaren.
Neem intussen een wok en doe er wat boter in.
Snipper de uitjes.
Hak de in stukjes (laat voor degenen die niet tegen heet kunnen de pitjes weg).
Doe dit in de pan en smoor ze.
Voeg in gedeeltes de toe, de rode en ten slotte wat zure .
Breek een voor een de op het gerecht en laat het stollen.
voeg en toe.
Schil de en kook ze.
Bewaar het water. - Laat goed drogen.
Opdienen met de broodjes met de boter.
Op borden de met het ei en de gebakken .
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in margarine
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in spinazie
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- margarine en roomboter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in room en roomboter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in margarine
- Sporen van vis kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 264 kcal | 13% | 1584 kcal |
Vetten | 12 g. | 17% | 72 g. |
Waarvan verzadigd | 1 g. | 5% | 6 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 2% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 4% | 0 g. |
Koolhydraten | 21 g. | 8% | 126 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |