Heldere hangkous soep
- Herkomst Nederland
- Categorie Soepen
- Bereiden
- Kookboek van touchefood
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Staafmixer
Bereidingswijze
- Grill de biefstuklapjes een avond van tevoren en zet ze in de koelkast.
- Maak van twee kippenbouillonblokjes een liter .
- Snijd de in plakjes en kook deze in de .
- Snijd de in ringetjes en voeg samen met de pijpmacaroni ook toe aan de bouillon.
- Snijd de in partjes en dan de partjes weer door de helft en zet ze weg.
- Snijd de basilicum in reepjes en zet deze ook weg.
- Haal de , pijpmacaroni en de Spaansepeper uit de bouillon en zet deze weg.
- Ondoe de van zaadlijsten en zaadjes, snijd ze klein en kook ze in de bouillon.
- Pureer de met een staafmixer en laat het geheel nog even door koken.
- Snijd de pijpmacaroni in ringetjes, snijd de koude bieflapjes in dunne plakjes.
- Doe in een diep bord de tomaat, en de .
- Leg hier bovenop de dunnen plakjes biefstuk.
- Schenk de hete er over en maak het geheel af met de pijpmacaroni ringetjes, , gesneden basilicum blaadjes en druppel de hier over heen.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- sesamolie is niet geschikt voor een sesam-intollerantie
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 53 kcal | 2% | 212 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 5 g. | 2% | 20 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |