Hemels toetje

Ingrediënten

+ -
print

Biscuitcake:

Mascarponemengsel:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Spatel
  • Bakplaat
  • Zeef
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. splitsen, eigeel met het mixen tot dikke lichtgele massa.
    Het eiwit apart mixen tot er pieken verschijnen.
    Doe het bij het meel en zeef dit.
    Doe het eiwit bij het eigeel, spatel rustig het meel erdoor en ten slotte de olie.
  2. Smeer dit uit op bakpapier op een bakplaat en bak dit ongeveer 20 minuten op 160 graden.
  3. Dit aflaten koelen, snijd het erna in 3 lange gelijke plakken.


    met yoghurt, en vermengen.
  4. Zet dit vervolgens in de koelkast.
    Snijd de in dunne plakken en houd ze apart.
    Bakblik( grote voor brood te bakken) met twee stroken bakpapier bekleden( eerst op maat knippen), een in de lengte en een in de breedte.
    Allereerst een plak biscuitcake in het bakblik leggen, vervolgens 1/3 mascarponemengsel erin, hierover 1/3 plakjes erop leggen.
  5. Nu weer een plak biscuitcake, , , en dan de laatste plak biscuitcake, , etc.
  6. Als laatste de geroosterde amandelen erover doen.
  7. Zet dit minimaal 2 uur in de koelkast.
  8. En vlak voor eten pas uit de koelkast halen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker, aardbeien, suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • griekse yoghurt kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in mascarpone en griekse yoghurt
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • amandelschaafsel is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mascarpone en griekse yoghurt is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
355 kcal
17%3550 kcal
Vetten
26 g.
38%260 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
10 g.
4%100 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
9 g.
10%90 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Hemels toetje