Hemelse modder
- Herkomst Nederland
- Categorie Nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van Irene1306
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Chocolade en de boter zachtjes verwarmen tot de beide smelten, goed door elkaar roeren.
- met stijf kloppen en koud wegzetten.
- stijfkloppen.
- luchtig kloppen met een beetje .
- Alles in een grote kom doen en de bijna afgekoelde chocolade er doorheen mengen.
- Op smaak brengen met (of Cointreau) en in de koelkast zeker 1 uur laten opstijven.
Lekker met .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Hemelse Modder420m
-
Recept
Hemelse modder415m
-
Recept
Hemelse chocolade410m
-
Recept
Hemelse chocolade42u10m
Variaties op Hemelse modder
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Hemelse Modder | 5 | Nagerechten |
Hemelse Modder met een twist | 1 | Nagerechten |
Hemelse modder met rum | 1 | Nagerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in pure chocolade
- vanillesuiker en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- pure chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eiwitten en eidooiers
- pure chocolade en roomboter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- pure chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in roomboter en slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en rum
- Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 464 kcal | 23% | 1856 kcal |
Vetten | 36 g. | 51% | 144 g. |
Waarvan verzadigd | 1 g. | 7% | 4 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 2% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 5% | 0 g. |
Koolhydraten | 17 g. | 6% | 68 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 1 g. | 2% | 4 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 1 mg. | 0% | 4 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |