Hemelse modder met rum
- Herkomst Nederland
- Categorie Nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van omatoetie
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Chocolade met een eetlepel au bain marie smelten.
scheiden, dooiers met tot lichtgele crème kloppen.
De eiwitten met mespuntje stijf kloppen in glazen vetvrije schaal.
stijf kloppen (je kunt misschien nog iets toevoegen en je moet eventueel nog wat achterhouden om te garneren).
Gesmolten chocolade en door eidooiers spatelen tot het is opgenomen.
Daarna eiwitten en er snel doorheen scheppen. - Het moet luchtig blijven.
Tot slot een paar uur in de koelkast zetten om het op te laten stijven!
Succes en eet smakelijk!
Ook lekker om te maken
-
Recept
Hemelse modder41u15m
-
Recept
Hemelse modder415m
-
Recept
Hemelse Modder met een twist420m
-
Recept
Vanille-chocotoetje met rum41u30m
-
Recept
Hemelse chocolade42u10m
-
Recept
Hemelse chocolade410m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in pure chocolade
- suiker en vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- pure chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- pure chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- pure chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en rum
- Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 450 kcal | 22% | 1800 kcal |
Vetten | 35 g. | 50% | 140 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 25 g. | 9% | 100 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 1 g. | 2% | 4 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |