Herfst op het bord

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Oven
  • Bakpapier
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Schil de en snijd hem in stukjes.
  2. Verwijder de zaadjes van de en snijd hem in stukjes.
  3. Pel de rode en snijd hem in partjes.
  4. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  5. Doe de met , en tomaatjes in een ovenschaal en besprenkel het met en azijn.
  6. Rooster het geheel in het midden van de oven in 25 minuten gaar en ietsjes bruin.
  7. Keer het geheel halverwege.
  8. Leg de plakjes op een met bloem bestoven werkvlak en snijd ze in reepjes van 1 cm.
  9. Leg ze op een met bakpapier bekleed bakblik en bestrooi ze met .
  10. Bak de reepjes in het midden van de oven in 10 minuten bruin en knapperig.
  11. Meng de met mosterd en pers de knoflook er boven uit.
  12. Verwijder de worteltjes van de .
  13. Meng de twee soorten sla en verdeel het over 2 borden.
  14. Verdeel de groenten over de sla.
  15. Bedruppel het gerecht met de dressing en garneer met de kaasreepjes.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mayonaise kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in mayonaise
  • bladerdeeg, kaas, mayonaise kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • balsamico-azijn, kaas, mayonaise kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in franse mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg en mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in balsamico-azijn en franse mosterd
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
111 kcal
5%444 kcal
Vetten
9 g.
13%36 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
2%20 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Herfst op het bord