Herfstcake

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 160 graden.
    Meng het , , , , , koek-/ en in een grote kom en meng dit zodat er geen klontjes meer in het beslag zitten.
  2. Schil de en de en snij deze in dunne plakjes.
    Vet een bakblik in met een beetje en voeg nu wat toe aan het bakblik.
  3. Zorg ervoor dat alle in het bakblik bedekt is met het .
  4. Stort nu het beslag in het bakblik en steek vervolgens de - en peerschijfjes in het beslag.
  5. Plaats een rooster midden in de oven en plaats hierop het bakblik.
  6. Bak de cake af, in ongeveer 60 minuten.
  7. Prik na 45 minuten baktijd met een breinaald of satéprikker in het hoogste punt van de cake.
  8. Wanneer de prikker er schoon uit komt, is de cake klaar.

    Laat de cake afkoelen in het bakblik alvorens de cake uit de vorm te halen.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Herfstcake

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Herfstcake
VariatieAantalGang
Herfstcake3Taart en gebak

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in margarine
  • paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in cakemeel
  • suiker en vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine
  • paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • margarine en paneermeel kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • margarine en paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in cakemeel en margarine
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (3)

Herfstcake heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 3 recensies
RESET

Ik heb gewoon een pak boerencakemix gekocht en daar de koekkruiden en de stoofpeer en appel ingedaan.Super heerlijke cake.Heel veel complimentjes
Dina Siebring 10 november 2014
Wat voor maat bakblik gebruikte je? Het lijkt me namelijk nog al een hap om met z'n vieren een hele cake op te eten! Dan kun je de eerstvolgende maaltijd wel overslaan! Mijn cakeblik is 24 cm. lang en... Lees reactie
maria59 8 november 2014
Hoe groot moet/mag het bakblik zijn ?? Of cakeblik, springvorm ??
Beumi 8 november 2014

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
886 kcal
44%3544 kcal
Vetten
60 g.
86%240 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
38 g.
14%152 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
28 g.
32%112 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Herfstcake