Herfstcake

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. De (op kamertemperatuur) mengen met al de ingrediënten.
  2. Verdeel over 2 langwerpige bakblikken.
  3. Plaats in een voorverwarmde oven en bak de cake 30 minuten op 200°C.
  4. Verlaag de temperatuur tot 180°C.
  5. en bak nog 10 minuten verder.
25
25
25

Variaties op Herfstcake

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Herfstcake
VariatieAantalGang
Herfstcake3Taart en gebak

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade
  • chocolade en bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in zelfrijzende bloem
  • suiker, suiker, vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • boter en chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • chocolade kan sporen bevatten van noten en Allergie in noten
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Herfstcake heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Ga het nu eens uitproberen! Laat nog iets weten of het gelukt is!
Nicole 28 oktober 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
488 kcal
24%4880 kcal
Vetten
25 g.
37%250 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
30 g.
11%300 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
16 g.
18%160 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Herfstcake