Herfstsalade met warme geitenkaas
Keukenspullen
- Oven
- Keukenpapier
Bereidingswijze
- Rooster de met de zoals hiernaast is beschreven en schud ze op een dubbel laagje keukenpapier.
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Halveer de (en wip de pitjes eruit).
- Snijd de appels in vieren, verwijder de klokhuizen en snijd de kwarten in dikke driehoekjes.
- Halveer de en snijd de helften in flinterdunne halve ringen, duw de laagjes los.
- Haal de slabladeren los.
- Gebruik de kleine blaadjes heel, stapel de grotere op elkaar en snijd ze in brede repen.
- Bestrijk de sneetjes brood dik met de .
- Pluk de tijmblaadjes af en bestrooi de kaas ermee.
- Druppel de erover en een theelepel .
- Bak de kaasbroodjes in 10 tot 12 minuten goudbruin en knapperig.
- Verdeel de sla over de borden.
- Meng , , , en en bestrooi de salade hiermee.
- Druppel de vinaigrette over de salade.
- Leg op elk bord een sneetje brood met warme, zachte .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Herfstsalade in kleur420m
-
Recept
Herfstsalade met fruit en paté roggebrood balletjes45m
-
Recept
Salade met gegrilde geitenkaas en knoflook440m
-
Recept
Salade met geitenkaas, spek en appel410m
-
Recept
Salade met geitenkaas, spek en honing410m
-
Recept
Frisse salade met geitenkaas , spek en honing425m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
- walnoten en notenolie is niet geschikt voor een noten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- geitenkaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (1)
Herfstsalade met warme geitenkaas heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 193 kcal | 9% | 772 kcal |
Vetten | 13 g. | 19% | 52 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 6 g. | 2% | 24 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |