Salade met gegrilde geitenkaas en knoflook
- Herkomst Nederland
- Categorie Salades
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Was de kruiden en snijd ze elk apart in een schaaltje fijn.
- Pel en snipper de .
- Meng de met mosterd, azijn, , basilicum, , en tot een dressing.
- Pers de knoflook er boven uit en meng het goed door elkaar.
- Was de slasoorten, snijd ze in een kom in niet te kleine stukken en meng het door elkaar.
- Verdeel de gemengde sla over 4 borden.
- Verhit de grill en grill de kaasjes goudbruin en zacht.
- Leg de in het midden op de sla.
- Verdeel de dressing over de sla en bestrooi het gerecht met kervel en .
- Serveer het gerecht direct.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Lauwe geitenkaas salade met kastanjechampignons45u
-
Recept
Gemengde salade met danish blue en olijven435m
-
Recept
Salade van gebakken rib-eye met geitenkaas430m
-
Recept
Salade van gamba’s en inktvisringen met knoflook-ketjapdressing445m
-
Recept
Herfstsalade met warme geitenkaas425m
-
Recept
Salade met frambozen en pijnboompitten voor buffet425m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- balsamico-azijn kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in franse mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in balsamico-azijn en franse mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 40 kcal | 2% | 160 kcal |
Vetten | 2 g. | 3% | 8 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 4 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |