Roer dit aan met de , boter en breng op smaak met , en .
Kook de groene in een klein beetje water met boter.
Bak de in ook een beetje aan.
Meng de puree met de kool(1 stuk) en de oesterzwammen(250 gram) en laat warm staan
Laat voor de saus 380 mililiter fond met 1 vanille(1 stokje) stokje en 1 theelepel azijn inkoken en breng op smaak.
Bind eventueel af met allesbinder(1 stuk).
Neem per persoon één hertenkalfrack en doop deze in het eiwit en paneer met het gecutterde amandelschaafsel(200 gram).
Bak kort in boter en laat verder garen in de oven op 140 graden C.
Als de rack klaar is, pas zouten en peperen.
Verdeel de puree over de borden en leg de hertenrack in het midden van de puree.
Verdeel de saus er langs heen en doe er een klein beetje overheen.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
Geen overeenkomsten gevonden.
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
eiwitten is niet geschikt voor een ei-intollerantie
Koemelk
roomboter en roomboter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
amandelschaafsel is niet geschikt voor een noten-intollerantie
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
roomboter, roomboter, room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.