Hete bliksem

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Schil de en de .
  2. Was en snijd de in stukken.
  3. Zet de op met water en .
  4. Snijd de in vieren en verwijder de klokhuizen.
  5. Snijd 1/3 deel van de in kleine stukjes en de rest in grove stukken.
  6. Wanneer de 10 minuten koken, voeg dan de grove stukken appel toe.
  7. Laat dit samen nog 10 minuten koken.
  8. Giet dan het vocht af.
  9. Breng het mengsel op smaak met , en azijn.
  10. Bak de uit en haal ze uit de pan.
  11. Pel de , snijd deze in ringen en bak de in het spekvet tot deze glazig is.
  12. Haal de uit de pan en bak de kleine appelblokjes met de in het achter gebleven spekvet.
  13. Doe dit allemaal in de pan van het aardappelappelmengsel en de en stamp het geheel.
  14. Verdeel de stamppot over 4 borden en serveer de erbij.
25
25
25

Variaties op Hete bliksem

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Hete bliksem
VariatieAantalGang
Hete bliksem14Stamppotten
Hete bliksem met klapstuk2Stamppotten
Ganzenborst met hete bliksem en geglaceerde spruitjes2Gevogelte

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
17 kcal
0%68 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
0%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Hete bliksem