Hete bliksem
- Herkomst Nederland
- Categorie Hoofdgerechten voor de kleintjes
- Hete bliksem recepten
- Bereiden
- Kookboek van jantjebart
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Aluminiumfolie
- Oven
Bereidingswijze
- Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4.
- Honing mengen met mosterd.
- Ham op aluminiumfolie leggen en dik besmeren met honingmengsel.
- Hampakketjes dichtvouwen.
- Pakketjes ca. 10 minuten in hete oven leggen.
- Appels schillen, klokhuizen verwijderen en in stukjes snijden.
- bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
- Stukjes appel en door hete puree scheppen en enkele minuten door en door verwarmen.
- fijnknippen.
- Hete bliksem op smaak brengen met zout en peper.
- over stamppot strooien.
- Serveren met hampakketjes.
Variaties op Hete bliksem
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Hete bliksem | 14 | Stamppotten |
Hete bliksem met klapstuk | 2 | Stamppotten |
Ganzenborst met hete bliksem en geglaceerde spruitjes | 2 | Gevogelte |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in aardappelpuree
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in aardappelpuree
- franse mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in aardappelpuree
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in franse mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 12 kcal | 0% | 48 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |