Hete kip met komkommersalade

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Schaaf de komkommer in plakjes m.b.v.
  2. een kaasschaaf.
  3. Marineer de komkommer in de en voeg en toe.
  4. Snijd de in reepjes.
  5. Bestrooi de kipfiletreepjes met en .
  6. Bak de bestrooide reepjes in de tot ze gaar zijn.
  7. Voeg ketjap, en 200 mililiter water toe.
  8. Breng het geheel aan de kook.
  9. Draai het vuur laag en stoof de kip 15 minuten.
  10. Fuit in een andere pan de in stukjes gesneden en .
  11. Voeg de aardappelen toe en bak ze een kwartier.
  12. Roer de door de kip tot een dikke saus ontstaat.
  13. Breng de kip pittig op smaak met de en evt.
  14. .
  15. Laat de kip nog ca. 5 minuten stoven.
25
25
25

Variaties op Hete kip met komkommersalade

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Hete kip met komkommersalade
VariatieAantalGang
Hete kip met komkommersalade1Hoofdgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • olie en sambal kan sporen bevatten van pinda en Allergie in pindakaas
  • ketchup, pindakaas, sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
  • ketjap manis en ketchup past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn en ketchup
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn
  • olie en pindakaas kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
278 kcal
13%1112 kcal
Vetten
13 g.
19%52 g.
Waarvan verzadigd
1 g.
6%4 g.
Waarvan onverzadigd
2 g.
8%8 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
9 g.
3%36 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Hete kip met komkommersalade