Hete kip met rijst

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Breng de rustig in de wokpan.
  2. Snijd de in stukjes en bak ze om en om bruin.
  3. Haal de even uit de pan en bak in het vet de en lekker bruin.
  4. Snijd de in stukjes en doe de en bij de en .
  5. Doe hierbij de grote theelepel en de bij de rest en bak het even door.
  6. Doe de deksel op de pan en laat het op het kleinste vuur even een tijdje staan zodat de sap door de kip kan dringen.
  7. Voeg hier de aan toe.
  8. Zet de rijst op met een blokje vleesbouilon en kook het gaar.
  9. Lekker een stukje kroepoek erbij en eet smakelijk.
25
25
25

Variaties op Hete kip met rijst

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Hete kip met rijst
VariatieAantalGang
Hete kip met rijst2Rijstgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal
  • ananas past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Hete kip met rijst heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 2 recensies
RESET

Heb het vandaag gemaakt, zeer lekker! Heb de prei niet gebruikt en heb wel de sap van annanas toegevoegd.
Mw 8 februari 2013
Hmmmm lijkt me lekker ik ga dat volgende week eens maken dank je voor t plaatsen van het recept
tara 1 januari 2008

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
170 kcal
8%680 kcal
Vetten
3 g.
5%12 g.
Waarvan verzadigd
1 g.
5%4 g.
Waarvan onverzadigd
2 g.
6%8 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
10 g.
4%40 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Hete kip met rijst