Hete Komkommer
- Herkomst Nederland
- Categorie Bijgerechten
- Bereiden
- Kookboek van tboontje
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Diepe schaal
Bereidingswijze
- goed wassen.
- Met schil en al in dikke plakken snijden.
- Daarna de plakken in blokjes snijden.
- Gebruik een diepe schaal met deksel.
- Doe de , het , de en de in de schaal, goed roeren.
- Dan de fijn gesneden en de zeer fijn gesneden er over strooien, goed door elkaar mengen en met deksel erop een paar uur in de koelkast laten staan.
- Koud opdienen bij b.v.
- een barbeque of een rijsttafel.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Toemis remis pedis manis (Gekookte mosselen in een zeer hete, rode saus)440m
-
Recept
Raita met komkommer (yoghurt met komkommer)42u15m
-
Recept
Sambal Ikan Cabe Hijau (gebakken sardientjes in hete saus)445m
-
Recept
Komkommer zoetzuur415m
-
Recept
Zoet zure komkommer410m
-
Recept
Ikan boemboe bali (hete kabeljauw)445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 15 kcal | 0% | 90 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 6 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |