Hete troep
- Herkomst Nederland
- Categorie Gevogelte
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van liza40
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Bak eerst de goudbruin.
- Haal die uit de pan.
Doe hier dan de kipkluifjes of in die je eerst gezout hebt en er overheen gestrooid hebt. - Doe er ook nog een groot stuk bij.
- Braad de kipkluifjes of tot ze goudbruin en gaar zijn.
Doe de weer terug in de pan bij de kipkluifjes. - Doe hier bij totdat de kipkluifjes net onder staan.
- Doe dan de erbij en de sambal.
- Laat dit nog ± 1 uurtje sudderen.
Je kan er eventueel ook nog extra kruiden bij doen na smaak en wat maizena voor te binden.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Hete Kip43u15m
-
Recept
Hete Kip41u
-
Recept
Hete kip455m
-
Recept
Hete kip445m
-
Recept
Ajam Pedis (zeer hete kip)450m
-
Recept
Hete kip in tomatensaus413u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal oelek en olie
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal oelek
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal oelek
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal oelek
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal oelek
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1057 kcal | 52% | 4228 kcal |
Vetten | 16 g. | 22% | 64 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 6 g. | 2% | 24 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |