Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding:
    Verwarm de oven voor op 140 graden celcius.
    Snijd het vlees in blokjes van 2 cm en bestrooi met zout.
    Snijd de uien in ringen.

    Bereiding:
    Verhit de boter in een ovenvaste braadpan en bak het vlees rondom bruin op middelhoog vuur.
  2. Neem uit de pan.
    Bak de ui op laag vuur 6 minuten in het bakvet in de pan totdat het bruin is.
    Voeg de bouillon, en toe.
  3. Breng het geheel al roerend aan de kook.
    Voeg van het vuur af het vlees, de en de ketjap toe.
    Zet de pan met deksel in het midden van de oven en laat 5 uur stoven.
  4. Neem na 4 uur de deksel van de pan.
  5. Voeg kokend water toe als het te droog wordt.
    Breng voor het serveren op smaak met en en verwijder de en .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in rundvleesbouillon
  • rundvleesbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem en ketjap manis
  • ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in rundvleesbouillon
  • boter en rundvleesbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in rundvleesbouillon
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn
  • rundvleesbouillon kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Hollands draadjesvlees heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Ik mis de bloem in het gerecht, wanneer moet je die gebruiken?
Schmidt 2 oktober 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
496 kcal
24%1984 kcal
Vetten
30 g.
43%120 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
19 g.
7%76 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Hollands draadjesvlees