Hollandse garnalen espresso
- Herkomst Nederland
- Categorie Soepen
- Bereiden
- Kookboek van irispons
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Soeppan
- Staafmixer
- Zeef
Bereidingswijze
- Snijd de in ringen, de tomaat in partjes, de in kleine stukjes en de fijn.
Fruit dit aan in een soeppan in de en voeg de toe.
Voeg hier de ongepelde garnalen aan toe en bak even mee.
Blus af met de en breng aan de kook.
Voeg het toe en laat 20 minuten zachtjes doorkoken.
Voeg alle kruiden toe en laat nog 20 minuten doorkoken.
Pureer met de staafmixer en haal door een zeef.
Voeg de room toe en laat 5 minuten doorkoken.
Breng op smaak met , worcester saus en en .
Serveer de soep in kleine espressokopjes.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kookroom is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bleekselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
- kookroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- hollandse garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 101 kcal | 5% | 1212 kcal |
Vetten | 2 g. | 3% | 24 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 15 g. | 5% | 180 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |