Hollandse paella
- Herkomst Nederland
- Categorie Rijstgerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Paella recepten
- Bereiden
- Kookboek van fabita
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Snijd de of knakworstjes in plakken.
- Snijd de in ringen en pers de knoflookteentjes uit.
- De in dunne reepjes snijden of in kleine dobbelsteentjes.
- uit laten lekken en in stukken snijden.
- en ook uit laten lekken en de in grote stukken los maken.
- laten ontdooien of blikerwtjes uit laten lekken.
- De verhitten in een hogere pan en hierin en knoflook fruiten tot de uiringen glazig zijn.
- Dan paprikastukjes, en ook 1 minuut goed roerend door het mengsel doen.
- Dan de en het en de bouillon (of alleen 500 milliliter ) in de pan en het geheel aan de kook brengen.
- De pan afdekken en op laag vuur circa 5 minuten laten sudderen.
- De en de kunnen dan erbij, maar als je blikerwtjes hebt, pas op het eind erin doen zodat ze niet te zacht worden.
- Alles op laag vuur afgedekt laten sudderen nog circa 10 minuten of tot de gaar is.
- Roer dan snel de en (en blikerwtjes) erdoor en heel even nog roerend opwarmen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Spaanse paella41u
-
Recept
Echte Paëlla41u10m
-
Recept
Paella41u
-
Recept
Eenvoudige paëlla440m
-
Recept
Paella met garnalen430m
-
Recept
Paëlla met kip450m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- tonijn is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- rookworst past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 483 kcal | 24% | 1932 kcal |
Vetten | 3 g. | 5% | 12 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 91 g. | 35% | 364 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |