Hollandse restjespizza
- Herkomst Nederland
- Categorie Ovenschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van fabita
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Oven voorverwarmen op 200 a 250 graden C.
- Vet een lage ovenschaal bijvoorbeeld een pie-vorm, in met wat olie.
- De schaal moet wel op tafel kunnen.
- Bestrooi de bodem met .
- Je kunt kiezen of je één laag puree doet of 2 lagen.
- Kies je voor één laag, dan de puree op de bodem uitsmeren en hierop de restjes die je wilt gebruikjen erover.
- Bestrooi met peper, zout, geraspte en naar smaak.
- Giet er over.
- Ga je voor 2 lagen, dan de helft van de puree op de bodem uitsmeren, de helft van de restjes erover.
- Bestrooi met peper en zout en .
- Dan de rest van de puree erop en de rest van het vlees en/of groenten.
- Bestrooi met zout, peper, geraspte en naar smaak.
- Een flinke scheut erover en in de oven schuiven voor ongeveer 30 minuten.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in paneermeel
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in aardappelpuree en paneermeel
- aardappelpuree, kaas, paneermeel, kruiden kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- aardappelpuree, paneermeel, kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 210 kcal | 10% | 630 kcal |
Vetten | 9 g. | 13% | 27 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 15 g. | 6% | 45 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |