Hollandse uiensoep met tostirepen (met kipfilet)
- Herkomst Nederland
- Categorie Soepen
- Uiensoep recepten
- Bereiden
- Kookboek van margret
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Verhit in een pan 2 eetlepels olie en bak de uiringen glazig.
- Bestrooi ze met de , de en de kaneel en bak nog 1 minuut.
- Schenk de bouillon erbij en breng de soep aan de kook.
- Laat afgedekt 15 minuten zacht koken en breng de soep op smaak met zout en (versgemalen) peper.
- Beleg 4 sneden brood met de .
- Verdeel de erover en dek af met de rest van het brood.
- Snijd elke dubbele snee in 2 repen.
- Verhit in een pan 2 eetlepels olie en bak de tostirepen aan beide kanten goudbruin en krokant.
- Schep de uiensoep in 4 kommen, bestrooi met 75 gram en geef de tostirepen erbij.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Uiensoep met tostirepen435m
-
Recept
Uiensoep430m
-
Recept
Franse Uiensoep445m
-
Recept
Franse uiensoep430m
-
Recept
Uiensoep met kaasstokbrood41u15m
-
Recept
Uiensoep430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
- kippenbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem en casinobrood
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
- kippenbouillon en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
- kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 142 kcal | 7% | 568 kcal |
Vetten | 1 g. | 1% | 4 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 15 g. | 5% | 60 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |