Homemade appeltaart

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
    Haal het uit de vriezer en leg ze met de velletjes papier er nog onder te ontdooien.
    Vet een stenen quichevorm of een vlaaivorm in en bestuif met bloem.
    Beleg de vorm met de plakjes , ook de opstaande rand.
    Snijd de rand netjes af aan de bovenkant.
  2. Schil de appels, snijd ze in partjes en meng de partjes met de afgespoelde .
    Doe er wat smaak wat en door.
    Meng in een andere kom de (gewoon roeren, niet stijfkloppen) met het , en de .
    Leg de appelpartjes netjes in de vlaaibodem, giet er vervolgens het custard slagroommengsel over en bak de taart ca. 45 minuten in de oven, Laat de bovenkant niet te donker worden, anders de laatste minuten even afdekken met aluminiumfolie.
    Laat de taart afkoelen.
    Bestrooi met poedersuiker.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • basterdsuiker en vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • bladerdeeg kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Homemade appeltaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Super lekkere appeltaart die makkelijk en snel te maken is. Heeft wat van apfelstrudel weg. Heb het nu 2 keer gemaakt en kreeg zeer positieve reacties.
Monique 26 november 2014
De ellende met diepvriesbladerdeeg is dat deze vrijwel niet met roomboter bereid, te vinden zijn. Meestal wordt er van plantaardige vetten gebruik gemaakt en dat komt de smaak zeker niet ten goede. B... Lees reactie
George Sindram 28 januari 2014

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
70 kcal
3%560 kcal
Vetten
2 g.
3%16 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%64 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
1 g.
2%8 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Homemade appeltaart