Homemade ovenschotel surimi zalm

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Magnetron
  • Koekenpan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Zet de oven aan op 180 graden celsius.
  2. Laat de stukjes ontdooien.
    Snipper de en de heel fijn.
  3. Doe de erbij en bak ze in een koekenpan glazig.
  4. Blus het uimengel af met de en doe de er bij.
  5. Laat het zachtjes koken totdat het een saus wordt.
    Vet een ovenschaal in en gaar de aardapelschijfjes even voor in de magnetron todat ze bijna gaar zijn.
    Snijd de ontdooide in stukjes of repen evenals de surimi en verdeel over de bodem van de ovenschaal.
  6. Doe er een beetje en overheen.
  7. Bedek vervolgens de vis met de en geef weer een draai van de en .
    Doe daar overheen de slagroomsaus.
    Snijd de tomaatjes door de helft en leg die op de saus.
  8. Als laatste een laagje geraspte kaas er over heen en de schaal mag zo 20 a 30 minuten in de oven.
  9. Eet smakelijk!
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • oude kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom en oude kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in oude kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • slagroom en oude kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • oude kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Homemade ovenschotel surimi zalm heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 2 recensies
RESET

Lijkt me erg lekker. Hoe lang gaat de schotel in de oven?
Kaatje Kookgraag 31 juli 2012
Weinig accuraat. Wat is de hoeveelheid van een zakje? En van een pakje? Hoe kunnen twee stukjes (hoeveel is dat eigenlijk?) in stukken(!) gesneden worden. Het is wel zo prettig als hoeveelheden -al wa... Lees reactie
George Sindram 30 juli 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
89 kcal
4%356 kcal
Vetten
1 g.
2%4 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
7 g.
2%28 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Homemade ovenschotel surimi zalm