Homemade pizza ( Verse spinazie + Feta)
- Herkomst Nederland
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van spikey1
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakplaat
- Wok
- Pan
- Staafmixer
- Oven
- Zeef
Bereidingswijze
- Neem een steelpan en fruit hierin gesneden ui en 3 tenen geperste in totdat deze zacht zijn.
- Giet de in een zeef en laat uitdruppen en doe deze erbij in de pan en laat even meekoken met en en Italiaanse .
- Neem een diepe maatbeker en doe hierin de tomatenprut en maak met de staafmixer fijn en zet de prut opzij.
Bak het zonder boter of olie in een pan rul en zet deze ook opzij. - Verwarm de oven voor op 200 graden ( hetelucht)
Pak een wok met en doe een paar flinke handen hierin en bak aan totdat het slinkt, doe er de andere 3 tenen bij (dun gesneden), snij de in blokjes en doe deze er ook bij, voeg en toe.
Rooster de even in de pan en doe ze bij het spinaziemengsel. - Laat dit geheel even uitdruppen in een zeef, want er komt veel vocht van de vrij.
Rol het deeg uit over een bakplaat,en smeer een paar lepels tomatenmengsel erover uit, daarna het . - Snij in blokjes en strooi die erover, daarna het spinaziemengsel.
- Snij plakjes van en doe die er ook over en een rode ui in fijne ringen als finishing touch.
Doe de pizza voor 20 minuutjes in de voorverwarmde oven. - Eet smakelijk!!
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- spinazie kan sporen bevatten van gluten en Allergie in pizzadeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in mozzarella en kruiden
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in mozzarella
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per pizza | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 2247 kcal | 112% | 2247 kcal |
Vetten | 161 g. | 229% | 161 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 44 g. | 16% | 44 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |