Verhit de en braad hierin het met en bestrooide vlees aan.
Blijven omscheppen.
Als het vlees wat gekleurd is, voeg je de en het toe en pers je de knoflook boven de pan.
Bak de en knoflook ca.
een minuut of 5 mee.
Voeg de verse en de toe en bak deze ook even mee.
Voeg de met ruim water toe en roer goed door.
Breng opnieuw aan de kook en laat alles ca. 2 uur sudderen op klein vuur met een deksel op de pan.
toevoegen en nog ca. 30 minuten laten sudderen.
Evt.
binden met maizena aangelengd met water...
Goulash is heerlijk met rijst.
Als groente zijn erwtjes lekker (bij voorkeur diepvries)
Frisse salade erbij...Jammie.
Tip:
Voor een pittiger variant, voeg je een fjngesneden, rood pepertje toe.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
Geen overeenkomsten gevonden.
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en maizena
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept (6)
Hongaarse goulash heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 6 recensies RESET
Ik ga dit recept zeker uitproberen :)
Rene 24 januari 2015
Het staat te pruttelen. Ik ben benieuwd. :)
Sandra 23 november 2013
Mijn eigen kids zijn er gek op ... die zijn nu 9 en 11 en ik maak mijn goulash al jaren op deze manier. Vaak in combinatie met rijst, gevulde paprika en bijvoorbeeld erwtjes.
Ik ga het vandaag maken! Lijkt me heerlijk en niet te ingewikkeld!
Peter 26 januari 2013
Mijn kinderen zijn 8 en 10 en smullen ervan, maargoed mijn kids eten dan ook zo'n beetje alles. (LOL) Dit recept is ook niet bijzonder heet of scherp gekruid, dus zeker kindvriendelijk ;)
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.