Hongaarse Goulash
- Herkomst Hongarije
- Categorie Stoofschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Hongaarse goulash recepten
- Bereiden
- Kookboek van foodj-jim
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Snijd het vlees in stukken en kruid met peper en zout.
- Bak het vlees bruin in een pan en blus daarna met het .
- Doe het vlees in een ruime kom en bestrooi het met de en doorroer het geheel.
- Voeg het dat nu een saus is, eraan toe en ook de bouillon en en een half flesje bruin .
- Snijd alle groenten grof en voeg ze aan het geheel toe en ook de en laurier.
- Laat tot 1 tot 1/2 uur zachtjes garen op een licht vuurtje en voeg eventueel nog wat overschot van het bier erbij (voor een straffere smaak) TIP:
- serveer met rijst.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Hongaarse goulash41u30m
-
Recept
Hongaarse goulash met kidneybonen en rode paprika41u35m
-
Recept
Hongaarse goulash43u30m
-
Recept
Hongaarse Goulash (2)43u30m
-
Recept
Hongaarse Goulash42u30m
-
Recept
Hongaarse goulash43u
Variaties op Hongaarse Goulash
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Hongaarse goulash | 8 | Stoofschotels |
Hongaarse Goulash met kipfilet | 1 | Hoofdgerechten |
De echte Hongaarse goulash | 1 | Vlees |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in runderbouillon
- runderbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem en bier
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in runderbouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in runderbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in runderbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in bier
- Sporen van soja kunnen voorkomen in runderbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 111 kcal | 5% | 444 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 21 g. | 8% | 84 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |