Hongaarse Goulash

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Snijd het vlees in stukjes van 1,5 x 1,5 cm.
  2. Schil de en snijd ze in blokjes van 1 cm.
  3. Snipper de (niet te fijn).
  4. Snijd de in stukjes.
  5. Hak de fijn (handvol heb je nodig).
  6. Fruit de in de boter tot ze glazig zien.
  7. Voeg dan het vlees toe.
  8. Als het vlees aangebraden is, voeg dan het en de toe en schep het geheel even goed om.
  9. Voeg dan de bouillon toe en de gezeefde .
  10. Laat dit geheel op een laag vuurtje ca.
  11. een uur en een kwartier sudderen.
  12. Voeg dan de toe en laat het geheel ca.
  13. een uurtje op een laag vuurtje pruttelen.
  14. Voeg 5 min.
  15. voor het einde de toe.
  16. Kook op tijd de zodat dit gelijk met de goulash klaar is.
25
25
25

Variaties op Hongaarse Goulash

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Hongaarse Goulash
VariatieAantalGang
Hongaarse goulash8Stoofschotels
De echte Hongaarse goulash1Vlees
Hongaarse Goulash (2)1Stoofschotels

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in tuinkruidenbouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in tuinkruidenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in tuinkruidenbouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in tuinkruidenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in tuinkruidenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in tuinkruidenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
805 kcal
40%3220 kcal
Vetten
30 g.
42%120 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
59 g.
22%236 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Hongaarse Goulash