Hongaarse goulash

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Pel de , snipper ze niet te fijn en fruit ze in de .
  2. Voeg het in blokjes gesneden vlees toe en braad het gedurende 5 minuten mee op een matig vuur.
  3. Knijp het hierboven uit en bak heel kort mee.
  4. Zet het vuur laag en bestrooi het vlees al roerend met de .
  5. Voeg wederom al roerend geleidelijk het toe en breng aan de kook.
  6. Ontdoe de ’s van zaadjes en zaadlijsten, snijd ze in stukjes en voeg ze toe.
  7. Ontvel en ontpit de , snijd ze in blokjes en voeg ze toe.
  8. Voeg de bouillonblok toe, de paprikapoeders, de karwij en de .
  9. Breng opnieuw aan de kook, zet het vuur laag en laat alles gedurende ca. 1 à 2 uren gaar stoven.
  10. Controleer regelmatig of het vlees niet te gaar wordt.
  11. Het mag niet uit elkaar vallen.
  12. Breng op smaak met en eventueel nog wat scherpe .
  13. Als de saus te dik is nog wat toevoegen.
  14. Als de saus te dun is nog wat binden met een glad papje van koud en .
  15. Serveer hier macaroni bij en broccoli.
25
25
25

Variaties op Hongaarse goulash

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Hongaarse goulash
VariatieAantalGang
Hongaarse goulash8Stoofschotels
Hongaarse goulash met kidneybonen en rode paprika1Stoofschotels
Hongaarse Goulash met kipfilet1Hoofdgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in vleesbouillonblokje
  • vleesbouillonblokje kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in vleesbouillonblokje
  • boter en vleesbouillonblokje kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in vleesbouillonblokje
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in vleesbouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
268 kcal
13%1072 kcal
Vetten
14 g.
20%56 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
9 g.
3%36 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Hongaarse goulash