Hongaarse rundergoulash
- Herkomst Hongarije
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Rundergoulash recepten
- Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Braadpan
- Pan
Bereidingswijze
- Snipper de .
Snijd de 's, de en de in gelijke stukjes.
Bestrooi het vlees met en .
Verwarm de olie in een braadpan en bak de op een laag vuur uit. - Schep het hacheevlees erdoor en bak het in 5 minuten bruin.
Bak de 2 minuten mee.
Schep het , het , de en de tomaat erdoor en schenk de warme er langs de rand van de pan bij.
Breng het aan de kook en stoof de goulash in ongeveer 2 uur op een laag vuur zachtjes gaar
Ook lekker om te maken
-
Recept
Rundergoulash42u30m
-
Recept
Hongaarse varkenslapjes455m
-
Recept
Pittige rundergoulash42u20m
-
Recept
Hongaarse Riblappen43u
-
Recept
Hongaarse goulash435m
-
Recept
Hongaarse kip435m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
- bouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- salami, bouillon, zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 607 kcal | 30% | 2428 kcal |
Vetten | 33 g. | 48% | 132 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 7 g. | 2% | 28 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |