Hongaarse varkenslapjes
- Herkomst Hongarije
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jaccor
- 2 reviews
Keukenspullen
- Braadpan
- Pan
- Zeef
- Keukenpapier
Bereidingswijze
- Snijd de knoflook, en ui fijn.
Spoel de in een zeef onder de kraan af en laat deze uitlekken.
Dep het vlees met keukenpapier droog en bestrooi het met versgemalen .
Verwarm 2 eetlepels olie in een braadpan en bak de blokjes vlees op hoog vuur in 5 minuten rondom bruin.
Schep het vlees uit de pan.
Verhit opnieuw 1 eetlepel olie in de pan en bak hierin de ongeveer 5 minuten.
Voeg de ui, knoflook, en aan de spekjes toe en fruit deze 3 minuten mee op een niet te hoog vuur.
Voeg de , kippenbouillon, rode en vleesblokjes aan het uienmengsel toe en breng de aan de kook.
Laat het gerecht ongeveer 50 minuten op een laag vuur (op een sudderplaatje) langzaam gaar stoven.
Roer tenslotte de zure door het gerecht en breng het vlees op verder smaak met en versgemalen .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Varkenslapjes met pittige saus440m
-
Recept
Hongaarse rundergoulash42u50m
-
Recept
Hongaarse Riblappen43u
-
Recept
Varkenslapjes uit de oven41u10m
-
Recept
De echte Hongaarse goulash42u5m
-
Recept
Hongaarse Speklappen42u15m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
- bouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
- room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillon en zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (2)
Hongaarse varkenslapjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 520 kcal | 26% | 2080 kcal |
Vetten | 7 g. | 10% | 28 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 35 g. | 13% | 140 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |