Hongaarse varkenslapjes

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Pan
  • Zeef
  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Snijd de knoflook, en ui fijn.
    Spoel de in een zeef onder de kraan af en laat deze uitlekken.
    Dep het vlees met keukenpapier droog en bestrooi het met versgemalen .
    Verwarm 2 eetlepels olie in een braadpan en bak de blokjes vlees op hoog vuur in 5 minuten rondom bruin.
    Schep het vlees uit de pan.
    Verhit opnieuw 1 eetlepel olie in de pan en bak hierin de ongeveer 5 minuten.
    Voeg de ui, knoflook, en aan de spekjes toe en fruit deze 3 minuten mee op een niet te hoog vuur.
    Voeg de , kippenbouillon, rode en vleesblokjes aan het uienmengsel toe en breng de aan de kook.
    Laat het gerecht ongeveer 50 minuten op een laag vuur (op een sudderplaatje) langzaam gaar stoven.
    Roer tenslotte de zure door het gerecht en breng het vlees op verder smaak met en versgemalen .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
  • bouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
  • room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bouillon en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Hongaarse varkenslapjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Dit is omdat je het gerechtniet zo zuur wil hebben spoel je de zuurkool de smaak van de zuurkool overheerst dan te veel.
jaccor 2 januari 2012
Waarom moet de zuurkool afgespoeld worden ? Verlies je dan niet de smaak van de zuurkool?
hannie32 1 januari 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
520 kcal
26%2080 kcal
Vetten
7 g.
10%28 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
35 g.
13%140 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Hongaarse varkenslapjes