Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappel-gehaktpannetje recept
Aardappel-gehaktpannetje recept

Aardappel-gehaktpannetje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit 2 eetlepels olie in een grote pan met deksel, bak er het gehakt rul in en breng op smaak met zout en peper. Neem het gehakt uit de pan. Maak de pan schoon met keukenpapier.
Schil de aardappels, was ze en snijd of schaaf ze in dunne plakken van 3 mm. Verhit 2 eetlepels olie in de pan en bak er de aardappels afgedekt ca. 10 minuten in. Bak vervolgens in ca. 5 minuten zonder deksel knapperig.
Pel intussen de uien en snijd ze in ringen. Was de peterselie, schud hem droog en hak het fijn.
Voeg het gehakt en de ui toe aan de aardappels en bak 3 minuten verder. Bestrooi met de peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappel-gehaktpannetje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven