Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappel nockerln recept
Aardappel nockerln recept

Aardappel nockerln


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappel in de schil gaar en pel ze dan heet. Pureer de aardappels en voeg de boter, de kaas, de eieren, de bloem en het zout toe. Kneed dit tot een deeg en laat dit 1 uur rusten. Verdeel het deeg met een theelepel tot ovaaltjes. Kook ze in zacht kokend water met zout gedurende 15 min. De nockerln nu afgieten en in een vuurvaste schaal storten. Bestrooi de nockerln met de kaas en spek en plaats in een oven van 200 graden C.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardappel nockerln recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven