Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappel-tonijnsalade recept
Aardappel-tonijnsalade recept

Aardappel-tonijnsalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Boen de aardappelen schoon. Maak de sperziebonen schoon. Snijd de ui in ringen. Hak de peterselie in grove stukken.

Snijd de aardappelen in plakjes van ca. 1 cm en kook ze in een bodem water met zout in 10 minuten gaar. Kook de sperziebonen in weinig water met zout in 6 - 7 minuten gaar.

Klop een dressing van 4 eetlepels (olijf)olie, 1 eetlepel azijn en de kappertjes. Breng op smaak met peper en zout.

Giet de aardappelen en de sperziebonen af. Spoel ze met koud water af en schep samen met de ui, tonijn en peterselie door de dressing.

Verdeel de kropslabladeren over de borden of in een schaal. Schep hierop de aardappeltonijnsalde.

Serveersuggesties

Lekker met zalm.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappel-tonijnsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven