Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelen met knoflook en rozemarijn recept
Aardappelen met knoflook en rozemarijn recept

Aardappelen met knoflook en rozemarijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 100 graden C. Laat de boter met olie smelten in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook, rozemarijn en aardappels toe en schep ze om tot ze met olie en kruiden bedekt zijn. Bak ze in circa 15 minuten goudbruin. Neem de pan van het vuur. Bak de aardappels in ongeveer 50 minuten af in een braadpan in de oven. Schep alles nog een keer om. Garneer ze met takjes rozemarijn.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappelen met knoflook en rozemarijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven