Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelgratin met ui, pesto en crème fraîche recept
Aardappelgratin met ui, pesto en crème fraîche recept

Aardappelgratin met ui, pesto en crème fraîche


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de olie in een koekenpan. Vet de oven in met de olie.
Pel de uien en snij de ui in ringen. Bak de uien mooi bruin.
Roer de pesto erdoor.
Bereid de Maggi crème fraîchesaus volgens de aanwijziging op het pak.
Roer de boter door de crème fraîche.
Schep de aardappelen door het crème fraîchemengsel.
Doe een derde van het aardappelmengel in de ovenschaal. Verdeel hierover de helft van het uimengsel en herhaal dit. Dek het geheel af met het aardappelmengsel.
Bedek de ovenschotel met de kaas.
Zet de schotel 30 minuten in de oven op 180 graden celsius.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappelgratin met ui, pesto en crème fraîche recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven