Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelpuree met appel en bosui recept
Aardappelpuree met appel en bosui recept

Aardappelpuree met appel en bosui


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Schil en was de aardappels, zet ze op met water en zout en kook ze gaar.
Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd de rest in dunne partjes.
Verhit de olie en fruit de bosuitjes met de kerrie 3 minuten op half hoog vuur. Voeg de appelpartjes toe en bak ze op een hoog vuur kort mee.
Giet de aardappels af en stamp ze met de warme melk en de boter tot een smeuige puree. Schep het appelmengsel voorzichtig door de puree.

Serveersuggesties

lekker met een schnitzel en gestoofde prei.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappelpuree met appel en bosui recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven