Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelpuree met een bruin korstje recept
Aardappelpuree met een bruin korstje recept

Aardappelpuree met een bruin korstje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bereid aardappelpuree van 1 kilogram gekookte aardappelen (zie recept Šardappelpuree'). Doe de nog hete aardappelpuree in een ovenvaste schaal of in kleine ťťnpersoons schaaltjes. Strijk de bovenkant glad en strooi er wat paneermeel over. Leg er hier en daar een klontje boter op. Zet de schaal(tjes) in de oven en laat er bij 250 graden Celsius in circa 10 minuten een mooi bruin korstje op komen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardappelpuree met een bruin korstje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven