Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelrecept ala Eef recept
Aardappelrecept ala Eef recept

Aardappelrecept ala Eef


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorbereiden op 200 graden C. Aardappels goed wassen, met vork gaatjes in prikken en op bakpapier leggen. Groente wassen, cherrytomaatjes halveren, prei in kleine stukjes. Spek in stukken scheuren. Aardappels 3 kwartier in de oven. 15 minuten voordat de aardappels eruit moeten: Spek of pijnboompitten bakken in de pan. Als het gaar is eruit halen en op keukenpapier leggen. In het bakvet prei bakken. Als de prei gaar is de cherrytomaatjes even meebakken en dan de philadelphia erbij tot het warm is. Daarna het spek/pijnboompitten erdoorheen roeren (niet te lang anders wordt het zacht). Houd de aardappels in de gaten. Als ze bruin gaan kleuren, kan de oven lager. Als je twijfelt of ze gaar zijn: als je er makkelijk met een sateprikker in kunt prikken zijn ze gaar.

Allergenen Informatie

Voor dit aardappelrecept ala eef recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven