Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelsalade met schnitzelspiesjes recept
Aardappelsalade met schnitzelspiesjes recept

Aardappelsalade met schnitzelspiesjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappels, kook ze ca. 20 minuten in water met wat zout. Giet ze af en laat even afkoelen. Pel en snipper de ui. Fruit de ui in 1 eetlepel hete olie. Voeg 125 mililiter water, de azijn en het bouillonblokje toe. Breng het mengsel op smaak met de mosterd, zout en peper. Snijd de aardappels in schijfjes, giet de hete marinade over de aardappelschijfjes. Laat de marinade ca. 30 minuten intrekken. Snijd de schnitzels in kleine blokjes. Snijd het spek in stukjes. Spies het vlees, het spek en de olijven afwisselend op de satéprikkers. Maak de tomaten schoon en verdeel in partjes. Was de basilicum en pluk de blaadjes van de takjes. Voeg de tomaten en de basilicum toe aan de aardappelschotel. Breng het gerecht op smaak met zout en peper. Bak de spiesjes ca. 8 minuten in de hete olie. Voeg naar smaak zout en peper toe. De spiesjes kunnen zowel warm als koud bij de salade worden geserveerd.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappelsalade met schnitzelspiesjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven