Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelsalade van gekleurde smulpiepers met kapperappels en olijf recept
Aardappelsalade van gekleurde smulpiepers met kapperappels en olijf recept

Aardappelsalade van gekleurde smulpiepers met kapperappels en olijf


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappels gescheiden (in 2 pannetjes tegen het verkleuren) in hun schilletje gaar. Pel hun jasje uit, snijd ze in plakken en laat ze afkoelen. Schik de gewassen bietenblaadjes op een mooi bordje. Hussel de paarse en roze piepers snel door elkaar met de azijn, olie, kummel, peper en zeezout. Drapeer de salade op de roodgenerfde bladeren en versier haar met de kalamata's, de kapperappels en het basilicum.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardappelsalade van gekleurde smulpiepers met kapperappels en olijf recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven