Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelsalade recept
Aardappelsalade recept

Aardappelsalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Aardappels in de schil koken, afkoelen en schil verwijderen. Aardappels raspen. Als de aardappels koud zijn, dan wat warm water toevoegen en mengen. Zijn de aardappels warm dan koud water toevoegen. Dit is om te voorkomen dat de aardappelsalade te zwaar wordt en te veel olie op neemt. 10 minuten laten rusten. Augurken grof raspen op de aardappels. Ham ook grof raspen op de aardappels. Zout erbij doen. Slaolie toevoegen. Alles mengen en 24 uur laten intrekken. Sla op een schaal doen. Aardappelsalade er op en glad maken. Slasaus er op doen en glad strijken.

Serveersuggesties

Garnalen, tomaat, gekookte eieren, zalm, enz.. alles wat je lekker vindt kan er op. Ook met alléén slasaus er over en dan bij de barbeque.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardappelsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven