Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelschotel met selderij recept
Aardappelschotel met selderij recept

Aardappelschotel met selderij


Ingrediënten


Bereidingswijze


Aardappels schillen en in plakjes van circa een halve centimeter snijden.
Op vuur zetten en kort koken, terwijl je de overige ingrediŽnten klaarmaakt.
Selderijstengel in stukjes van maximaal 1 centimeter snijden.
Ui heel klein snipperen.
Doe de slagroom in een grote kom. Zeef de bloem er door. Vervolgens aanlengen met het water, al roerend peper en zout naar smaak toevoegen.
Voeg selderijstengels en uisnippers toe.
Hak de walnoten grof.
Oven voorverwarmen op circa 180 graden.
Giet de aardappels af en voeg ze toe in de kom; goed door elkaar scheppen.
Stort alles in een ovenschaal en strooi de gehakte walnoten eroverheen. Eventueel kan je nog wat geraspte (oude) kaas er overheen strooien.
Half uurtje in de oven of totdat alles gaar is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappelschotel met selderij recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven