Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappeltjes in de schil gevuld met Breydelspekjes, fijne kruiden en kokosnoot recept
Aardappeltjes in de schil gevuld met Breydelspekjes, fijne kruiden en kokosnoot recept

Aardappeltjes in de schil gevuld met Breydelspekjes, fijne kruiden en kokosnoot


Ingrediënten


Bereidingswijze


Aardappeltjes spoelen en opzetten met de schil in zoutwater. Hoedje afsnijden en voorzichtig uithollen. Het binnenste van de aardappel pletten en smeuig mengen met de boter en ook de gebakken reepjes breydelspek. Afwerken met de groene kruiden. De veldsla mengen met een vinaigrette, aardappeltje erop schikken en het geheel lichtjes bestrooien met wat vers geraspte kokosnoot.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardappeltjes in de schil gevuld met breydelspekjes, fijne kruiden en kokosnoot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven